Despre noi

Valorile noastre

TEHNOLOGII FLEXIBILE

Suntem în pas cu tehnologiile noi care apar in domeniul webdesign-ului. Astfel, le oferim clienților noștri cele mai recente și flexibile tehnologii in privința realizării unui proiect de succes.

STRATEGIE ȘI CONSULTANȚĂ

Datorita experienței vaste în domeniu, echipa noastră oferă cele mai eficiente strategii de amrketing online, care se potrivesc exact nevoilor clientului.

MARKETING DURABIL

Pentru rezultate rapide și durabile este nevoie de o strategie de marketing realizată eficient, luând în calcul atât concurența, cât și nevoile potențialilor clienți.

CINE SUNTEM NOI?

Cidev Concept a luat naștere din pasiunea noastră pentru tehnologie, precum și din dorința noastră de o oferi pe piață cele mai noi și mai moderne tehnologii de marketing online. Ne-am început activitatea oferind cele mai eficente soluții de marketing pentru orice tip de afacere.

Pentru noi, fiecare proiect nou reprezintă o oportunitate de a ne demonstra potențialul, cunoștințele în domeniu, experiența și pasiunea. Suntem o echipă tânără și dinamică. Pasiunea noastră pentru noile tehnologii, cât și pentru evoluția acestuia se observă și în portofoliul nostru. Oferind clienților noștri site-uri în tendințe, cu design modern și responsive.

Suntem o firmă de web design care pune mult accent pe satisfacția clienților. Un client mulțumit reprezintă o colaborare de succes pentru noi. Fiecare proiect realizat de noi reprezintă îmbinarea ideilor noastre inovative cu viziunea clienților. Astfel, rezultatul va fi unul care definește corect clientul și afacerea acestuia.

Soluții eficiente de marketing online pentru afacerea ta!

Focusul nostru este să oferim mereu soluții flexibile și eficiente de marketing

Datorită importanței mediului online în viața fiecărei persoane, acesta a devenit un mediu ideal pentru găsirea potențialilor clienți. Indiferent că este vorba de o afacere nouă de tip start-up sau o companie internațională, marketing-ul online este o parte vitală în creșterea și dezvoltarea afacerii.

O afacere, indiferent că este la început de drum sau nu, se va confrunta cu o anumită concurență în mediul online. Pentru a depăși concurența atât în căutari, cât și ca vânzări, veți avea nevoie de un brand ușor de reținut și recunoscut, un site web realizat după noile tehnologii, strategii eficiente de SEO și Link Building, servicii pe care le veți găsi la Cidev Concept.

Radu Aurel

Fondator

Experiența noastră se reflectă atât in fiecare proiect realizat,
cât și în profesionalismul de care dăm dovadă în fața fiecărui
client. Valorile noastre ne definesc și ne recomandă,
demonstrând pasiunea noastră in fiecare proiect.

Fiind o echipă dinamică și profesionistă, va veți putea asigura
de succesul colaborării noastre. Rezultatul fiind un site web
modern, care va reflecta afacerea dvs. corect si eficient.

Web Design 94%
Development 83%
Design grafic 91%
SEO 86%
Echipa noastră îți stă la dispoziție cu soluții eficiente afacerii tale!