Elementor Pro, un constructor de pagini WordPress

Elementor Pro, un constructor de pagini WordPress

Elementor Pro este un plugin pentru crearea de site-uri Web, WordPress cel mai sofisticat, care iti va permite sa dezvolti formulare, pubicatii, WooCommerce si asa mai departe.

Elmentor Pro este astfel, un plugin de creare de site WordPress. Un plugin pentru crearea unei pagini este cel mai adesea cea mai buna alegere pentru a conferi blog-ului tau WordPress un stil pe masura.

Care sunt avantajele folosirii unui generator de pagini WordPress?

Obiectivul unui plugin pentru crearea de pagini este de a ameliora editorul WordPress de baza, permitandu-ti in acelasi timp sa dezvolti o concepere pe masura pentru blogul tau si informatiile sale, un lucru care ar fi altfel imposibil.

Elementor Pro, un constructor de pagini WordPressIn loc sa te limitezi pur si simplu la adaugarea de texte si de poze la continutul tau, cu ajutorul editorului de la WordPress normal, poti incepe sa concepi crearea de pagini complicate, cu numeroase coloane si linii cu ajutorul unui plugin pentru crearea de pagini decent. Poti apoi umple aceste pagini cu o varietate de informatii si sa le modifici aparenta practic exact asa cum iti doresti.

Un plugin pentru crearea de pagini WordPress decent, acesta iti poate oferi toate instrumentele si capacitatile de care vei avea nevoie si pe care le doresti pentru crearea unei pagini complet unica pentru site-ul tau Web WordPress, pentru a propune pagini specifice articolelor tale sau pentru a crea pagina de destinatie ideala pentru proiectul tau.

Ce este Elementor Pro?

Elementor Pro este un plugin WordPress recent lansat care poate sa fie folosit pentru a furniza un generator de pagini prin drag and drop pe orice site Web, indiferent de tema. Societatea Pojo themes este creatoarea Elementor. Pe langa teme, echipa a creat 12 plugins WordPress, cu Elementor, versiunea de aplicatie gratuita a acestui constructor de pagini.

Cu o actualizare recenta, poti utiliza acum functia Theme Builder a Elementor pentru a modifica antetul, subsolul sau alte elemente ale site-ului tau web. Cu acest plugin, nu mai esti limitat la proiectarea de publicatii si pagini unice.

Versiunea gratuita a Elementor este disponibila din iunie 2016, in ciuda faptului ca este un plugin nou. Echipa a avut la dispozitie o multime de resurse pentru a verifica si rafina functiile de baza inainte de a lansa versiunea comerciala mai sofisticata Pro.

Care sunt avantajele sale?

O interfata intuitiva si foare usor de manevrat. Unul din cele mai apreciate lucruri la Elementor este interfata sa intuitiva. Interfata sa drag and drop iti permite sa creezi foarte repede si foarte usor pagini personalizate. Ai acces la o biblioteca de widgets pentru a adauga diverse elemente precum butoane, formulare, imagini, videocplipuri, dar si multe altele.

O vizionare in timp real a modificarilor. Cu Elementor, vei vedea in timp real ce schimbari faci pe site. Un lucru care permite modificarea instanta a designului fara sa trebuiasca sa actualizezi in mod constant pagina. Aceasta functionalitate este cea care poate facilita procesul de creatie si iti permite si sa castigi mai mult timp.

Functionalitati avansate pentru profesionisti

Daca esti un utilizator profesionist, in acest caz, Elementor Pro, propune o serie de functionalitati avansate care iti vor permite sa mergi si mai departe cu designul tau, dar si sa iti optimizezi site-ul. Printre aceste instrumente, putem aminti:

  1. Modul Responsive. Elementor ofera posibilitata de a previzualiza si ajusta designul site-ului pe care il detii pe diferite ecrane – tablete, calculatoare sau laptopuri, pentru a asigura o experienta optima pentru utilizatori.
  2. Modelele predefinite. Pentru cei care vor sa se miste mai repede, Elementor propune o intreaga biblioteca predefinita pe care o poti personaliza in functie de nevoi. Este posibil sa se importe si sa se exporte unele modele pentru a le partaja cu alti utilizatori. Aceste sabloane pot fi sabloane de pagini, sabloane de articole, sabloane de sectiuni etc., dar poti salva si elemente individuale: liste punctate, butoane, titluri, galerii etc. Totul este posibil si usor de utilizat!

Un sistem de gestionare a revizuirilor. Elementor integreaza si un istoric al modificarilor, un lucru care iti permite sa te intorci in trecut in orice moment daca vrei cumva sa restaurezi o versiune precedenta a paginii tale. Aceasta functionalitate este extrem de utila atunci cand se concep unele site-uri mai complexe sau atunci cand este necesara munca in echipa.

O integrare perfecta cu WordPress

Elementor Pro se integreaza perfect in mediul WordPress. Este deci compatibil cu majoritatea temelor si pluginurilor existente. Vei putea continua astfel sa folosesti instrumentele tale favorite, beneficiind in acelasi timp de avantajele oferite de acest editor vizual.

De asemenea, este un plugin in constanta evolutie. Dezvoltarea pluginului Elementor continua mereu si mereu si noi functionalitati sunt adaugate in mod regulat pentru a permite utilizatorilor sa creeze site-uri mereu mai performante si mai estetice. Comunitatea sa de utilizatori este una extrem de activa, propunand sfaturi, trucuri si tutoriale pentru a profita din plin de toate functionalitatile acestui plugin. Recent, Elementor a propus chiar si functionalitatea IA, adica Intligenta Artificiala, pentru a scrie continut, pentru a adauga unele ajustari CSS si alte linii de cod. Un lucru foarte promitator!

Fie ca esti incepator, fie ca esti expert in webdsign, sa creezi un site WordPress cu Elementor prezinta o multime de avantaje.

Call Now Button