SEO

Depășește-ți concurența în pozițiile din motoarele de căutare, alegând una dintre ofertele noastre SEO! Cidev Concept oferă soluții complete și strategii eficiente de SEO și Link Building pentru o indexare rapidă și favorabilă.
META TAG-URI

Optimizăm meta-tag-urile paginilor web
pentru o indexare eficientă.

MOBILE FRIENDLY

Optimizarea pentru mobil este crucială, 60%
din vizitatori venind de pe telefon sau tabletă.

KEYWORD RESEARCH

Vom analiza și stabili cele mai relevante și
eficiente cuvinte cheie de indexare.

PREMIUM HOSTING

O găzduire eficientă este necesară pentru
un site rapid și funcțional.

Oferte avantajoase de Optimizare SEO!

Strategii eficiente de Optimizare SEO

În ultimii ani, concurența în mediul online a devenit din ce în ce mai puternică. Astfel, strategiile de marketing online au devenit din ce în ce mai complexe, pentru a oferi succesul mult așteptat. Acest lucru este adevărat chiar și în cazul concurenței din căutări. Motoarele de căutare schimbând și îmbunătățind constant algoritmii prin care sortează rezultatele în căutari.

Un site web nu va ajunge în primele poziții în căutări imediat după lansare. Acesta va fi verificat de către motoarele de căutare și va fi indexat doar dacă va îndeplini câțiva parametrii, printre care:

  • conținut unic
  • pagini optimizate
  • conținut relevant

Tehnologiile și strategiile de optimizare SEO sunt în continuă îmbunătățire și dezvoltare. Dar echipa noastră știe care sunt cele mai noi metode pentru o indexare rapidă.

Dacă ai un site web care întâlnește probleme de indexare, atunci trebuie să ceri ajutorul experților. Echipa noastră va analiza site-ul pentru a stabili care sunt cauzele problemelor de indexare și le va remedia.

+
Ani de experiență
Website-uri realizate
Site-uri optimizate
Rebranding

Fi primul in căutari!

Depășirea concurenței nu este mereu garantată de o optimizare SEO corectă. În cazul unei concurențe puternice, va fi nevoie de strategii mult mai complexe. Printre acestea se numără Link Building-ul. Noi oferim cele mai eficiente astfel de strategii datorită sistemului privat de directoare și bloguri de care dispunem, care oferă backlink-uri de calitate.

Link Building-ul este procesul prin care se trimit link-uri de referință către o pagină web de pe o altă pagină, care poate aparține aceluiași domeniu sau nu (link intern sau extern). O strategie eficientă de link building necesită link-uri de referință sau backlink-uri care vin de pe domenii deja indexate și cu un conținut de calitate.

Sistemul nostru privat de directoare și bloguri va trimite backlink-uri de calitate către una sau mai multe pagini ale site-ului web. Astfel, acesta se va indexa mult mai repede. Iar șansele de a ajunge pe primele poziții în motoarele de căutare după anumite cuvinte cheie va fi mult mai sigură.

Experții noștrii SEO vă așteaptă cu soluții eficiente care vă vor ajuta site-ul web nu doar să se indexeze după cuvintele cheie cele mai relevante. Dar și în depășirea celor mai puternici concurenți din mediul online!