Rank Math SEO Wordpress - un plugin extrem de complet

Rank Math SEO WordPress – un plugin extrem de complet

Rank Math este un plugin SEO extrem de complet care iti permite sa gestionezi multiple aspecte in ceea ce priveste multiplele aspecte ale referentierii naturale ale site-ului tau, fie ca vorbim despre un blog, un site vitrina sau un magazine online.

Daca esti in cautarea unei extensii serioase si credibile care sa inlocuiasca Yoast SEO, mai ales atunci cand vrei sa ameliorezi referentierea naturala a unui site WordPress, Rank Math SEO ar putea sa schimbe datele.

Rank Math este o extensie pentru optimizarea motoarelor de cautare. Acest plugin este popular printre webmasteri, bloggeri, manageri de comunitati si dezvoltatori de site-uri web. Afla mai multe despre caracteristicile si avantajele sale in acest articol.

Ce este Rank Mat Seo WordPress?

Rank Math este un plugin SEO WordPress dezvoltat pentru a depasi alte extensii de acest gen. Principiul sau de bazeaza pe analizarea completa a cuvintelor cheie si mai ales asupra problemelor pe care le pot pune. Este un instrument foarte bun pentru a evalua pertinenta unui continut, detaliind punctele forte. Ajuta astfel la ameliorarea elementelor negative ale unui articol de pe WordPress. Se bazeaza mai ales pe metodele de baza atunci cand vine vorba despre referentierea naturala. Este o extensie bazata mai ales prin eficienta sa, mai ales gratie functionalitatilor sale tintite si pertinente. Rank math seo wordpress permite editarea si modificarea de texte, inserarea de cinci cuvinte cheie si sugerarea de cuvinte cheie mai potrivite. Pune la dispozitie expresii mai potrivite sau mai lungi, dar si verificari finale inainte de publicare.

Care sunt principalele sale functionalitati?

Rank Math SEO WordPress - un plugin extrem de completRank Math este foarte performant atunci cand vine vorba despre optimizarea unui continut prin intermediul unor analize, verificari si sugestii. Primul sau avantaj este un acces gratuit. Acest program ii devanseaza astfel concurentii prin faptul ca ofera utilizatorilor functii platite de alte servicii similare. Prin intermediul unei evaluari a referentierii naturale, Rank Math SEO WordPress furnizeaza un raport complet si detaliat, pornind de la mai multe teste. Sugereaza mai apoi solutii de optimizare, mai ales axate pe cuvinte cheie si pe inserarea lor. Raporturile spun mai multe despre designul si aspectul continutului pe motoarele de cautare. Sugerarea de cuvinte cheie si de expresii permit stimularea pozitionarii textelor. In final, simplitatea utilizarii reprezinta un alt atu Rank Math.

Functionalitatile rank math seo wordpress mai pe scurt:

 • Ajuta la redactarea unui continut seo-friendly gratie unei tehnologii de inteligenta artificiala.
 • Sugerarea de cuvinte cheie dinamice si recomandari de continut.
 • Sugerarea de cuvint cheie conexe.
 • Urmarirea rankingului pe cuvintele cheie.
 • Importara reglajelor cheie de la Yoast SEO si All in one SEO cu un singur click.
 • Crearea de sitemaps XML.
 • Editarea de fisiere .htaccess si robots.txt.
 • Sugerarea de linkuri interne.
 • Optimizarea de mai multe cuvinte cheie pentru aceeasi pagina web.
 • Optimizarea automata a imaginilor.
 • Optiunea de no-follow in masa.

SEO on site

Rank Math SEO are in trusa sa de scule tot ceea ce este necesar pentru a face un audit de referentiere naturala pentru site-ul tau web. Atunci cand ai instalat extensia, vei gasi o rubrica dedicate Rank Math in bara laterala WordPress. Si aceasta functie se regaseste in sectiunea SEO Analysis. De acolo, se poate lansa o scanare completa a site-ului pentru a identifica eventualele erori care nu lasa sa functioneze SEO asa cum trebuie.

Optimizarea de mai mult cuvinte cheie

Rank math seo wordpress iti va permite de asemenea sa optimizezi mai multe cuvinte cheie diferite pentru acelasi continut. Un lucru excelent deoarece iti va permite sa ajungi la un public mai larg decat cu o singura publicatie.

Sugerare de cuvinte cheie conexe

Cu Rank Math SEO WordPress, poti viza mai multe cuvinte cheie cu o singura bucata de continut. Dar extensia merge chiar mai departe, deoarece poate sugera automat cuvinte-cheie conexe.

Urmarirea pozitiilor pe cuvintele cheie vizate cu GSC

Toate extensiile SEO ofera o integrare cu Search Console, instrumentul gratuit al Google pentru urmarirea performantelor tale pe celebrul motor de cautare. In mod nesurprinzator, Rank Math SEO ofera si el acest lucru, dar cred ca merge mai departe decat concurentii sai, deoarece poti face aproape totul din interfata WordPress.

Gestionarea continuturilor imbunatatite

Continuturile imbunatatite, care se numesc si scheme balize reprezinta o formidabila oportunitate de a castiga mai multa vizibilitate in SERP de la Google. Iti va ajuta de exemplu continutul sa se faca remarcat, prin informatii suplimentare, cum ar fi:

 • note de cinci stele.
 • pretul unui produs.
 • un video prezentat in continut.

Acestia sunt indicatori care pot fi utilizati de toate site-urile, indiferent de obiectivele lor: blog, site de comert electronic, site de prezentare a unei companii, site de magazin care doreste sa-si optimizeze SEO local etc.

Cele mai multe pluginuri SEO necesita descarcarea unor extensii terte pentru a utiliza continutul bogat, dar Rank Math SEO nu.

Plugin-ul integreaza o mare varietate de tipuri diferite de continut bogat. Astfel, poti optimiza cu usurinta continutul si poti imbunatati SEO prin furnizarea de informatii mai detaliate robotilor.

Rank Math este deci un plugin de optimizare a motoarelor de cautare pentru WordPress, care faciliteaza optimizarea continutului cu sugestii incorporate, bazate pe cele mai bune practici acceptate la scara larga. Poti personaliza cu usurinta setarile SEO importante, controla ce pagini sunt indexabile si cum doresti ca site-ul tau sa apara in cautare cu ajutorul datelor structurate.

Call Now Button